Steigerhouten speelmeubel XXL

Vanaf 1.110,00Levertijd: 12-18 weken

Steigerhouten speelmeubel XXL is gigantisch. Aan beide kanten vindt u grote kasten van 50 cm breed en 160 cm hoog. Verder is er een grote speelkeuken en een zitgedeelte met 2 lades onder het blad.

houtsoort *

kleurbehandeling *

figuur *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit steigerhouten speelmeubel XXL heeft de naam echt verdient!

Dit steigerhouten speelmeubel XXL is echt gigantisch. De kans dat u voor dit speelmeubel makkelijk een plekje zal vinden is niet groot. Hij doet namelijk echt niet meer onder voor een echte  keuken!

Indeling

Dit steigerhouten speelmeubel heeft aan beide kanten 2 grote opbergkasten van 50 cm breed. Hiertussen heeft u een speelkeuken van 120 cm breed en een bureau van 130 cm breed. Dit speelmeubel is uiteraard uitgerust met onze favoriete onderdelen. Zo vindt u hier de handgemaakte kruispitten, de zwarte stang op de oven en de zwarte stang met s-haakjes terug.

Verder is ook dit speelmeubel grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, de ovendeur en het figuur kiezen. Zo heeft u ook keuze uit bijpassende stoeltjes en/of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit speelmeubel is 350 cm breed, 160 cm hoog en maar liefst 60 cm diep.
Het speelmeubel van de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft een grey wash kleurbehandeling gehad. Verder heeft het speelmeubel op de foto een whiteboard ipv een krijtbord.

De indeling van het speelmeubel:
50 cm kast – 120 cm speelkeuken – 130 cm bureau – 50 cm kast.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

figuur

, , , ,

ovendeur

,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel XXL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top