Steigerhouten speelmeubel 8

Vanaf 370,00Levertijd: 12-18 weken

Steigerhouten speelmeubel 8 is een speelmeubel met een grote lade en een kastje aan de linkerkant. Aan de andere kant kan heeft uw kindje de ruimte om heerlijk te spelen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

coating blad *

stoeltje *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 1372 Categorieën: , Tag:

Dit steigerhouten speelmeubel is toch perfect als bureau?
Bij dit speelmeubel was het uitgangspunt het balans vinden tussen opbergen, spelen en tekenen.

Dit speelmeubel bestaat uit drie dieptes. Het onderste gedeelte heeft een diepte van 60 cm, het bovenste deel aan de linker kant heeft een diepte van 40 cm en de open vakken aan de rechter kant hebben een diepte van 20cm.

Aan de linkerkant van het speelmeubel vindt u het opberg gedeelte. Onder het blad zit een grote speelgoedlade met een handvat van touw. Hierboven is een kastje met twee openslaande deuren, deze hebben ook een handvat van touw. Aan de rechterkant heeft u het zitgedeelte met aan de bovenkant twee vakken waarin uw kindje zijn favoriete accessoires van het moment kan uitstallen.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling en de hoogte van het werkblad. Ook kunt u kiezen voor het stoeltje van de foto. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 140 cm breed en 120 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van gebruikt steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje

bijpassend stoeltje black-wash, bijpassend stoeltje dekkend grijs, bijpassend stoeltje dekkend wit, bijpassend stoeltje dekkend zwart, bijpassend stoeltje grey-wash, bijpassend stoeltje naturel, bijpassend stoeltje white-wash, geen stoeltje(s)

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 8” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top