Steigerhouten speelmeubel 7

Vanaf 260,00Levertijd: 12-18 weken

Dit steigerhouten speelmeubel is een  combinatie van een kinderkeuken en bureau met een lage achterwand. Het voordeel hiervan is dat het speelmeubel past onder een raam.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

ovendeur *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 1176 Categorieën: , Tag:

Dit steigerhouten speelmeubel is ideaal voor een kleinere ruimte.

Door de lage achterwand is het speelmeubel namelijk heel goed weg te zetten onder een raam.

Indeling

Aan de linkerkant van het speelmeubel vindt u het kookgedeelte. Dit deel bestaat uit een ovendeur met knopje. Deze ovendeur gaat naar beneden open net als een echte oven. Hierboven vindt u de knopjes en heeft u een kookplaat met 4 pitten. Rechts hiervan heeft u een klein vakkenkastje met 3 vakjes. Aan de rechterkant van het speelmeubel vindt u het bureaugedeelte. Dit gedeelte is groot genoeg voor twee stoeltjes. De lage achterwand zorgt ervoor dat er geen spulletjes achter het speelmeubel kunnen vallen en op het kleine plankje is ruimte voor enkele accessoires.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het materiaal van de ovendeur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 140 cm breed, 42 cm diep en 70 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft een white-wash kleurbehandeling gehad. De werkblad hoogte van het model op de foto is 50 cm.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

ovendeur

,

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 7” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top