Steigerhouten speelmeubel 6

Vanaf 560,00Levertijd: 12-18 weken

Dit onwijs grote steigerhouten speelmeubel is alles wat uw kindje(s) in huis nodig zal hebben.. Het meubel is 210 cm breed, 130 cm hoog en is voorzien van veel speel- en opberg mogelijkheden.

houtsoort *

kleur van het speelmeubel *

kleur van het blad *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit prachtige steigerhouten speelmeubel is twee kleurig te leveren.

Aan de linkerkant van het speelmeubel vindt u een vakkenkast van 40 cm breed. Deze vakkenkast heeft 3 vakken met een binnenmaat van 34 cm breed, 38 cm hoog en 40 cm diep. Hiernaast ziet u een bureau van 70 cm breed. Op de achterwand is er gekozen voor een groot krijtbord en onder het werkblad is er een lade om alle tekenspullen op te kunnen bergen.

Indeling

Aan de rechterkant van het steigerhouten speelmeubel is de kinderkeuken. Dit deel bestaat uit een kastje met 2 openslaande deurtjes waaruit een figuur naar keuze gezaagd kan worden. Hierboven vindt u een houten wasbakje en een echt (natuurlijk niet werkend) kraantje uit de muur. Rechts hiervan is er natuurlijk een ovendeur met handgemaakte stang. Deze ovendeur gaat naar beneden open net als een echte oven. Hierboven vindt u de knopjes en heeft u de luxe kruitspitten al gezien? Deze worden door ons handgemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek. Op de achterwand vindt u bovenin nog twee kleine deurtjes voorzien van plexiglas. Deze zijn niet groot, maar groot genoeg om een broodje hotdog in op te warmen. Hiertussen blijft dan nog het open vakje over, leuk om accessoires in te zetten. Tot slot is er onder deze vakjes nog een zwarte ophangstang met s-haakjes om al uw keukengerei aan op te hangen.

Verder zijn onze steigerhouten speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de ovendeur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 210 cm breed, 42 cm diep en 130 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van gebruikt steigerhout en heeft een dekkend witte kleurbehandeling gehad waarbij het blad geen kleurbehandeling heeft gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

werkbladhoogte

, , ,

kleurbehandeling

, , , , , ,

kleur blad van speelmeubel

black-wash, dekkend grijs, dekkend wit, dekkend zwart, geen kleurbehandeling, grey-wash, white-wash

figuur

, , , ,

ovendeur

,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top