Steigerhouten speelmeubel 5

Vanaf 485,00Levertijd: 12-18 weken

Dit speelmeubel blijft toch wel een van de de favorieten. Uitgerust met de luxe kookpitten, de grote houten wasbak, de zwarte ophangstang met s-haakjes en de onwijs schattige magnetrons biedt dit speelmeubel alles wat uw kindje zich maar kan wensen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit steigerhouten speelmeubel is toch om bij weg te dromen?

Deze combinatie van een prachtige luxe speelkeuken en een bureau was een van de favorieten in 2017.

Indeling

Aan de linkerkant van het speelmeubel vindt u het keukengedeelte. Dit deel bestaat uit een ovendeur met handgemaakte stang. Deze ovendeur gaat naar beneden open net als een echte oven. Hierboven vindt u de knopjes en heeft u de luxe kruispitten al gezien? Deze worden handgemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek. Rechts hiervan heeft u een kastje met 2 openslaande deurtjes waaruit een figuur naar keuze gezaagd kan worden. Hierboven vindt u een houten wasbakje en een echt (natuurlijk niet werkend) kraantje uit de muur. Op de achterwand vindt u bovenin nog twee kleine deurtjes voorzien van plexiglas. Deze zijn niet groot, maar precies groot genoeg om een broodje hotdog in op te warmen. Hiertussen blijft dan nog het open vakje over, leuk om accessoires in te zetten. Tot slot vindt u onder deze vakjes nog een zwarte ophangstang met s-haakjes om al uw keukengerei aan op te hangen.

Aan de rechterkant van het speelmeubel vindt u het bureaugedeelte. Op de achterwand vindt u een groot krijtbord en onder het werkblad een lade. Handig om de kleurtjes en een eventueel kleurboekje in op te ruimen.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de ovendeur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 170 cm breed, 42 cm diep en 110 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van gebruikt steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

werkbladhoogte

, , ,

figuur

, , , ,

ovendeur

,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top