Steigerhouten speelmeubel 4

Vanaf 420,00Levertijd: 12-18 weken

Dit grote speelmeubel is een combinatie van een bureau met krijtbord en een vakkenkast. Door de vele opbergruimte kunnen uw kindje(s) dus heerlijk spelen, en daarna is het snel weer opgeruimd.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 1162 Categorieën: , Tag:

Dit steigerhouten speelmeubel is een prachtige combinatie van spelen en opbergen.

Aan beide kanten vindt u een vakkenkast met 3 vakken. Beide vakkenkasten zijn 40 cm breed. Dit betekend dat deze vakken allemaal een binnen afmeting hebben van  . Tussen deze vakkenkasten vindt u dan nog een ruim bureau van 120 cm breed.

Op de achterwand vindt u aan de linkerkant een ruim krijtbord. Aan de rechterkant vindt u een ondiep plankje over de hele breedte waarop uw kindje zijn accessoires kan zetten. En tot slot vindt u hiertussen een klein vakkenkastje.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling en de hoogte van het werkblad. Ook kiest u hier voor de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 200 cm breed, 42 cm diep en 120 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top