Steigerhouten speelmeubel 3

Vanaf 450,00Levertijd: 12-18 weken

Dit 170 cm brede speelmeubel bestaat uit een kinderkeuken met krijtbord. Aan de ene kant kan uw kindje heerlijke gerechten bereiden terwijl er aan de andere kant de mooiste tekeningen gemaakt kunnen worden.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit steigerhouten speelmeubel is toch geweldig?

De uitgebreide keuken in combinatie met het bureau is toch de droom van ieder kind.

Indeling

Aan de linkerkant van het speelmeubel vindt u het keukengedeelte. Dit deel bestaat uit een ovendeur met handgemaakte stang. Deze ovendeur gaat naar beneden open net als een echte oven. Hierboven vindt u de knopjes en de kookplaat met 4 pitten. Rechts hiervan heeft u een kastje met 2 openslaande deurtjes waaruit een figuur naar keuze gezaagd kan worden. Hierboven vindt u een houten wasbakje en een echt (natuurlijk niet werkend) kraantje uit de muur. Op de achterwand is bovenin nog een klein deurtje en een plankje om kleine spulletjes op te zetten. Met hieronder een ophangstang met s-haakjes waaraan u de pannetjes of het keukengerei kunt hangen.

Aan de rechterkant van het speelmeubel vindt u het bureaugedeelte. Op de achterwand ziet u het krijtbord en een ondiep vakkenkastje voor leuke accessoires. En onder het werkblad heeft u een lade om de kleurtjes en eventueel een kleurboekje op te kunnen bergen.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de ovendeur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 170 cm breed, 42 cm diep en 110 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

figuur

, , , ,

ovendeur

,

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top