Steigerhouten speelmeubel 23

Vanaf 995,00Levertijd: 12-18 weken

Dit prachtige speelmeubel 23 combineert het luxe van het eikenhout met alle goede kwaliteiten van het steigerhout. Het meubel geeft de kinderen veel ruimte op lekker te spelen.

Kleurbehandeling steigerhout *

coating eiken *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Steigerhouten speelmeubel 23 met een rustiek eikenhouten blad is echt een plaatje.

Dit steigerhouten speelmeubel is geweldig voor kinderen om aan te spelen. Maar het is niet alleen voor kinderen een perfect meubel. Ook voor uw woning is het een echte eye-catcher. Door de luxe afwerking met het rustiek eiken blad past dit meubel perfect bij uw andere eikenhouten meubels. Door de kast aan beide kanten van het meubel heeft u ook nog eens veel extra opbergruimte, handig voor al dat speelgoed!

Indeling

Aan de linkerkant van het steigerhouten speelmeubel is het gedeelte met de kinderkeuken van steigerhout. Hier heeft u links een dichte kast met 2 deuren. Hierachter vindt u 3 vakken. Bij het bovenste deurtje van deze kast kunt u een figuur naar keuze uit laten zagen. Verder is de kinderkeuken uitgerust met een eikenhouten wasbakje en kraantje uit de muur. Ook heeft u een oventje en kastje. En heeft u de luxe kruispitten al gezien? Deze worden door ons handgemaakt en zijn dus stuk voor stuk uniek. Ook vindt u bovenin nog 2 “magnetronnetjes”. Niet groot, maar groot genoeg om je broodje op te warmen. Tot slot heb je dan natuurlijk ook nog de zwarte ophangstang met s-haakjes voor al het houten keukengerei.

De rechterzijde van het meubel is een bureautje. Hier vind u een ruim blad met daarboven op de achterwant een krijtbord. Ook is er onder het werkblad een  lade met ruimte voor wat kleurtjes en tekeningen. Tot slot is er aan de rechterkant van het meubel nog een open vakkenkast.

Stel dit steigerhouten speelmeubel zelf samen tussen de opties.

Natuurlijk zijn onze steigerhouten speelmeubelen voor kinderen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de ovendeur (met krijtbord of plexiglas), de eventuele houten stoeltjes of een handige speelgoedkist van steigerhout. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het eikenhouten blad.

Coating op het eikenhouten blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad van eikenhout. Het eikenhout is erg gevoelig voor vlekjes. Maar onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen van dit steigerhouten speelmeubel

Dit steigerhouten speelmeubel is 240 cm breed, 43 cm diep en 130 cm hoog.

Aan de linkerkant van het speelmeubel van steigerhout vindt u een kast van 40 cm breed. Deze vakkenkast heeft twee opbergvakken met deuren, handig voor al het kinderspeelgoed. Het bovenste vak heeft een binnenmaat van 34 cm breed, 38 cm hoog en 40 cm diep. Het onderste vak heeft een binnenmaat van 34 cm breed, 76 cm hoog en 40 cm diep. Hiernaast ziet u een bureau van 70 cm breed.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

werkbladhoogte

, , ,

kleurbehandeling

, , , , , ,

kleur blad van speelmeubel

black-wash, dekkend grijs, dekkend wit, dekkend zwart, geen kleurbehandeling, grey-wash, white-wash

figuur

, , , ,

ovendeur

,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 23” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top