Steigerhouten speelmeubel 22

Vanaf 295,00Levertijd: 12-18 weken

Het is tijd om urenlang te kleuren aan het bureau van dit prachtige steigerhouten speelmeubel. Klaar met kleuren? Bovenin vindt u een onwijs handig opbergvak waar alle kleurboeken, tekenboeken en voorleesboeken in opgeborgen kunnen worden. En natuurlijk kan op de achterwand van het speelmeubel heerlijk worden getekend met whiteboard stiftjes.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 14433-1 Categorieën: , Tag:

Dit steigerhouten speelmeubel 22 is erg leuk voor kinderen tussen 1-8 jaar.

Dit steigerhouten speelmeubel heeft een groot bureau om aan te werken, lezen of knutselen. Ook is er in het opberg vak boven het meubel genoeg ruimte om boekjes en knutselspullen op te bergen. Op de achterwand van het meubel zijn er twee whiteboards te vinden waar de kinderen ook op kunnen tekenen.

Dit speelmeubel grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Bij een werkbladhoogte van 45 cm:
150 cm breed x 100 cm hoog x 42 cm diep

Bij een werkbladhogte van 50 cm:
150 cm breed x 100 cm hoog x 42 cm diep

Bij een werkbladhoogte van 55 cm:
150 cm breed x 120 cm hoog x 42 cm diep

Bij een werkbladhoogte van 60 cm:
150 cm breed x 120 cm hoog x 42 cm diep

Dit steigerhouten speelmeubel 22 op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.
Deze heeft een werkbladhoogte van 50 cm.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het speelmeubel in elkaar gezet en wordt het meubel nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

figuur

, , , ,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 22” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top