Steigerhouten speelmeubel 2

Vanaf 275,00Levertijd: 12-18 weken

Dit steigerhouten speelmeubel bied genoeg ruimte voor 2 kinderen. Ondanks dat het een geheel is zullen beide kindjes toch het gevoel hebben dat ze hun eigen plekje hebben. Dit doordat ze hun eigen krijtbord en lade hebben, gescheiden door een klein vakkenkastje die u leuk kunt vullen met hun accessoires.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 959 Categorieën: , Tag:

Dit steigerhouten speelmeubel is toch perfect als bureau voor uw kinderen.

De kinderen kunnen heerlijk naast elkaar kleuren, tekenen en schrijven. En dit terwijl ze te toch hun eigen plekje hebben. Geen gedoe over wie op het krijtbord mag tekenen of van wie welk kleurboekje ook alweer was.. Want beide kindjes hebben hun eigen krijtbord en eigen lade onder hun werkblad, ideaal als je het ons vraagt.

Bovendien kunt u het speelmeubel nog naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u tussen de opties bijvoorbeeld zelf het houtsoort en de kleurbehandeling kiezen. Bovendien kunt u ook zelf de werkblad hoogte kiezen. Verder heeft u dan nog de keuze of u er stoeltjes bij wilt hebben ( en ook een eventuele kleurbehandeling hiervoor). En is er ook nog een keuze voor een speelgoedkist zoals u op de foto in het midden van het speelmeubel kunt zien. Tot slot heeft u dan nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 140 cm breed, 42 cm diep en 110 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top