Steigerhouten speelmeubel 18

Vanaf 720,00Levertijd: 12-18 weken

Steigerhouten speelmeubel 18 is een prachtig, groot speelmeubel van maar liefst 260 cm breed. Hieronder stelt u het speelmeubel naar uw eigen wensen samen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit steigerhouten speelmeubel 18 is een groot uitgebreid speelmeubel met een totale lengte van maar liefst 260 cm.

Indeling

Dit steigerhouten speelmeubel is toch perfect als u genoeg ruimte heeft voor een groot speelmeubel voor de kinderen. De kinderen kunnen heerlijk naast elkaar kleuren, tekenen en schrijven. Maar daarnaast hebben ze bij dit speelmeubel ook nog een grote, luxe speelkeuken, een kast met deurtjes om het speelgoed achter op te kunnen ruimen. En natuurlijk nog een open vakkenkast!

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, de ovendeur, het figuur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad en verschillende keuzes voor het krijtbord op de achterwand.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 260 cm breed, 120 cm hoog en 42 cm diep.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Steigerhouten speelmeubel 18 van de foto is gemaakt van gebruikt steigerhout.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Dit steigerhouten speelmeubel van de foto heeft geen kleurbehandeling gehad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor zo goed als onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten het speelmeubel in uw auto past. En natuurlijk bij bezorging of het speelmeubel compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 18” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top