Steigerhouten speelmeubel 17

Vanaf 305,00Levertijd: 12-18 weken

Het is tijd om urenlang te kleuren aan het bureau van dit prachtige steigerhouten speelmeubel. Klaar met kleuren? Bovenin vindt u een onwijs handig opbergvak waar alle kleurboeken, tekenboeken en voorleesboeken in opgeborgen kunnen worden. En natuurlijk kan op de achterwand van het speelmeubel heerlijk worden getekend met krijtjes.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 14433 Categorieën: , Tag:

Steigerhouten speelmeubel 17, de december hit van 2017!

Dit steigerhouten speelmeubel is in de decembermaand ongelofelijk veel besteld, en wij snappen helemaal waarom. Dit speelmeubel heeft namelijk bovenin een leuke opbergruimte voor boekjes. Een ruim bureau om aan te zitten en een handig kastje aan de linkerkant onder het bureau. En natuurlijk mag ook hier het krijtbord op de achterwand niet ontbreken!

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Bij een werkbladhoogte van 45 cm:
150 cm breed x 100 cm hoog x 42 cm diep

Bij een werkbladhogte van 50 cm:
150 cm breed x 100 cm hoog x 42 cm diep

Bij een werkbladhoogte van 55 cm:
150 cm breed x 120 cm hoog x 42 cm diep

Bij een werkbladhoogte van 60 cm:
150 cm breed x 120 cm hoog x 42 cm diep

Dit steigerhouten speelmeubel 17 op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.
Deze heeft een werkbladhoogte van 50 cm.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

figuur

, , , ,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 17” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top