Steigerhouten speelmeubel 16

Vanaf 570,00Levertijd: 12-18 weken

Dit steigerhouten speelmeubel bestaat uit een prachtige speelkeuken, een bureau en een vakkenkast. Onder het bureau vindt je een lade om alle krijtjes in op te bergen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 8960 Categorieën: , Tag:

Dit steigerhouten speelmeubel 16 is perfect voor iedereen die op zoek is naar een uniekere speelplek voor de kinderen.

Indeling

Dit steigerhouten speelmeubel 16 is toch helemaal het einde. Aan de linkerkant van het speelmeubel heeft u een prachtige speelkeuken uitgerust met onze mooiste accessoires. Zo vindt u hier onze handgemaakte kruispitten, een luxe zwarte ophangstang met s-haakjes en natuurlijk mag ook de zwarte stang op de oven niet ontbreken. Het speelkeuken gedeelte is 80 cm breed. Hiernaast is het bureau van 80 cm breed met krijtbord op de achterwand en lade onder het bureau.

Daarnaast heeft u aan de rechterkant ook nog een vakkenkast van 40 cm breed. Deze vakkenkast bestaat uit 3 vakken met een binnenmaat van 34x34x40 cm .

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de ovendeur. En ook kunt u kiezen voor bijpassende stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel 16 is 200 cm breed, 42 cm diep en 120 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

werkbladhoogte

, , ,

kleurbehandeling

, , , , , ,

figuur

, , , ,

ovendeur

,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 16” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top