Steigerhouten speelmeubel 14

Vanaf 525,00Levertijd: 12-18 weken

Steigerhouten speelmeubel 14 is weer een groot ontwerp. Uw kindje kan heerlijk koken op het kookgedeelte met 4 stoere kookpitten. Aan de ophangstang kun je de pannetjes hangen en in de bakjes passen meer dan genoeg krijtjes. Ook passen in de vakkenkast 3 ruime opbergmanden voor al het speelgoed!

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit steigerhouten speelmeubel 14 is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een stoer speelmeubel met een klein kookgedeelte.

Indeling

Aan de linkerkant heeft steigerhouten speelmeubel 14 een vakkenkast van 40 cm breed. Deze vakkenkast bestaat uit 3 vakken met een binnenmaat van 34x37x40 cm. Vervolgens een bureau met krijtbord op de achterwand en lade onder het werkblad van 100 cm. En tot slot aan de rechterkant een kookgedeelte van 60 cm.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist zoals u tussen de stoeltjes op de foto kunt zien. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel 14 is 200 cm breed, 42 cm diep en 130 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

ovendeur

,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 14” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top