Steigerhouten speelmeubel 12

Vanaf 375,00Levertijd: 12-18 weken

Dit steigerhouten speelmeubel is ideaal voor de kleine knutsel liefhebber. Boven het bureau is een klein vakkenkastje waarin ze hun gummetjes, puntenslijpers en lijm op kunnen ruimen. En natuurlijk mag een grote vakkenkast voor het overige speelgoed niet ontbreken.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 3008 Categorieën: , Tag:

Dit steigerhouten speelmeubel is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een strak speelmeubel waar met 2 kindjes aan gezeten kan worden.

Indeling

Dit steigerhouten speelmeubel is toch perfect als bureau voor uw kinderen. De kinderen kunnen heerlijk naast elkaar kleuren, tekenen en schrijven. En dit terwijl ze aan het meubel toch ieder hun eigen plekje hebben. Geen gedoe over wie op het krijtbord mag tekenen of van wie welk kleurboekje ook alweer was.. Want beide kindjes hebben hun eigen krijtbord en eigen lade onder hun werkblad, ideaal als je het ons vraagt.

Daarnaast heeft u aan de rechterkant ook nog een vakkenkast van 40 cm breed. Deze vakkenkast bestaat uit 3 vakken met een binnenmaat van 34x34x40 cm .

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist zoals u tussen de stoeltjes op de foto kunt zien. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 180 cm breed, 42 cm diep en 120 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft een white-wash kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 12” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top