Steigerhouten speelmeubel 11

Vanaf 490,00Levertijd: 12-18 weken

Hoe stoer is dit steigerhouten speelmeubel?! Dit gave bureau voor kinderen ziet er stoer uit en heeft veel opbergruimte voor al het speelgoed.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 1898 Categorieën: , Tag:

Dit steigerhouten speelmeubel is toch om bij weg te dromen?

Het bureau heeft veel opbergruimte en ook nog plaats om leuke accessoires in het zicht te zetten.

Indeling

Aan de linkerkant van het speelmeubel vindt u een vakkenkast van 40 cm breed. Deze vakkenkast heeft 3 vakken met ieder een binnenmaat van 34x34x40 cm. Hiernaast heeft u een zitgedeelte van 80 cm breed waaraan 2 stoeltjes passen. Op de achterwand hiervan vindt u een krijtbord. En vervolgens heeft u nog een stuk werkblad van 60 cm met hieronder een kast. Deze kast heeft twee openslaande deurtjes waaruit een figuur naar keuze gezaagd kan worden. Boven de kast zitten nog een aantal ondiepe vakjes, leuk om accessoires in te zetten.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 180 cm breed, 42 cm diep en 120 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

figuur

, , , ,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 11” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top