Steigerhouten speelmeubel 10

Vanaf 520,00Levertijd: 12-18 weken

Stoer he?! Dit steigerhouten speelmeubel. Dit speelmeubel bestaat uit een vakkenkast, een bureau en een wasbak. Het stoere ontwerp zorgt ervoor dat dit speelmeubel geschikt is voor jongens en meisjes.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 1881 Categorieën: , Tag:

Vinden jullie dit steigerhouten speelmeubel ook niet onwijs stoer?

Dit speelmeubel bewijst weer eens dat een speelmeubel niet alleen voor meiden is.

Indeling

Aan de linkerkant van het speelmeubel vindt u een vakkenkast van 40 cm breed. Deze vakkenkast heeft 3 vakken met een binnenmaat van 34 cm breed, 38 cm hoog en 40 cm diep.

Daarnaast heeft u het bureau met een krijtbord op de achterwand. Ook heeft u op de achterwand 2 zwarte plankjes en een stangetje met s-haakjes. Let op de zwarte bakjes van de foto worden niet meegeleverd. Verder vindt u onder het werkblad nog een lade, handig om de kleurtjes en een kleurboekje in op te bergen.

En aan de rechterkant van dit speelmeubel vindt u een kastje met twee deurtjes waaruit een figuur naar keuze gezaagd kan worden. Hierboven ziet u een houten wasbak met een echt (natuurlijk niet werkend) kraantje uit de muur.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 200 cm breed, 42 cm diep en 130 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

figuur

, , , ,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top