Steigerhouten speelmeubel 1

Vanaf 350,00Levertijd: 12-18 weken

Steigerhouten speelmeubel 1 is een van onze favorieten. Met een lengte van 140 cm is er in de meeste huizen wel een leuk plekje voor te creëren. En de kinderen hebben nog alle ruimte om heerlijk te kunnen kleuren, tekenen en kokkerellen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit steigerhouten speelmeubel is toch de droom van ieder kind?

Eerst een uitgebreide menukaart schrijven om deze vervolgens heerlijk te gaan bereiden in eigen keuken. Met dit meubel kan het allemaal. Bovendien is er aan het blad nog ruimte voor een tweede zitplekje, dus broer, zus, vriendje of vriendinnetje kan gezellig meespelen!

Indeling

Zoals u op de foto al kunt zien vindt u aan de linkerkant van het speelmeubel een bureau met ruimte voor 2 stoeltjes. Hierboven op de achterwand is er een krijtbord en een ondiep vakkenkastje. Bovendien bevindt zicht onder het bureau ook nog een kleine lade, handig voor de kleurtjes en een kleurboekje. Aan de rechterkant vindt u een kookgedeelte uitgerust met een oven en een kookplaat. Hierboven op de achterwand kan een figuurtje naar keuze worden uitgezaagd en vindt u een ondiep plankje waar u wat leuke accessoires op kunt zetten.Tot slot vindt u op hiertussen

Bovendien zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het figuur, de ovendeur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist en tot slot heeft u nog de keuze voor een coating op het blad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 140 cm breed, 42 cm diep en 110 cm hoog.
Het speelmeubel op de foto eerste twee foto’s is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.
Het speelmeubel op de volgende 6 foto’s is gemaakt van nieuw steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

werkbladhoogte

, , ,

figuur

, , , ,

ovendeur

,

krijtbord op achterwand

magnetisch krijtbord, normaal krijtbord, prikbord, whiteboard

coating blad

geen coating, transparante coating

stoeltje(s)

1 stoeltje ( kleur: dekkend grijs ), 1 stoeltje ( kleur: dekkend wit ), 1 stoeltje ( kleur: grey-wash ), 1 stoeltje ( kleur: naturel ), 1 stoeltje ( kleur: white-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend grijs ), 2 stoeltjes ( kleur: dekkend wit ), 2 stoeltjes ( kleur: grey-wash ), 2 stoeltjes ( kleur: naturel ), 2 stoeltjes ( kleur: white-wash ), geen stoeltjes

speelgoedkist

, , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top