Steigerhouten speelmeubel 21

Vanaf 260,00Levertijd: 12-18 weken

Dit steigerhouten speelmeubel 21 is een prachtig bureau voor kinderen tot ongeveer 7 jaar. Heerlijk om aan te spelen, tekenen en knutselen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Dit steigerhouten speelmeubel 21 is perfect voor als u wat minder ruimte heeft en toch een leuke ruimte wilt voor de kinderen om aan te spelen.

Indeling

Dit speelmeubel / bureau is toch waanzinnig voor in de woonkamer of speelkamer. Aan dit speelmeubel passen 2 stoeltjes of een stoeltje en een speelgoedkist. Op de achterwand vindt u een krijtbord met hierboven een opbergplank, leuk om alle favoriete boekjes in op te bergen.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, het krijtbord op de achterwand, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 100 cm breed en 42 cm diep.
Bij een werkbladhoogte van 45 en 50 cm is de totale hoogte 100 cm.
Bij een werkbladhoogte van 55 en 60 cm diep is de totale hoogte 120 cm.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Steigerhouten speelmeubel 21 van de foto is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten speelmeubel 21 van de foto heeft geen kleurbehandeling gehad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor zo goed als onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten het speelmeubel in uw auto past. En natuurlijk bij bezorging of het speelmeubel compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 21” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top