Steigerhouten speelmeubel 20

Vanaf 560,00Levertijd: 12-18 weken

Dit steigerhouten speelmeubel is een prachtig combinatie van een speelkeuken met werkbank voor kinderen. Hieronder stelt u hem naar eigen wens samen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: spm20 Categorieën: ,

Steigerhouten speelmeubel 20 is de perfecte combinatie als u een zoon en dochter heeft. Of als u gewoon veel ruimte heeft en op zoek bent naar een onwijs leuk speelmeubel.

Indeling

Dit speelmeubel bestaat uit een combinatie van een speelkeuken en een werkbank. Aan de linkerkant vindt u een speelkeuken met handige ophangstang, een oven met kookplaat en een stoer houten wasbakje met kraantje uit de muur met hieronder een opbergkastje. En aan de rechterkant heeft dit speelmeubel een werkbank waaraan uw kindje ook heerlijk kan zitten om lekker te kleuren / tekenen en spelen.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 220 cm breed en 42 cm diep.
Bij een werkbladhoogte van 45 en 50 cm is de totale hoogte 110 cm.
Bij een werkbladhoogte van 55 cm is de totale hoogte 115 cm.
En bij een werkbladhoogte van 60 cm is de totale hoogte 120 cm.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Steigerhouten speelmeubel 20 van de foto is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Het steigerhouten speelmeubel van de foto heeft geen kleurbehandeling gehad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor zo goed als onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten het speelmeubel in uw auto past. En natuurlijk bij bezorging of het speelmeubel compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top