Steigerhouten speelmeubel 19

Vanaf 690,00Levertijd: 9-13 weken

Dit 3-delige speelmeubel is toch de droom van ieder kind?! Een onwijs uitgebreide speelkeuken met bureau en handige opbergkast met een totale breedte van maar liefst 240 cm.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

krijtbord op de achterwand *

coating blad *

stoeltjes *

speelgoedkist *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Steigerhouten speelmeubel 19 is een groot veelzijdig speelmeubel voor uw (kind)eren.

Indeling

Dit steigerhouten speelmeubel is toch perfect als u genoeg ruimte heeft voor een groot speelmeubel voor de kinderen. Zo heeft u aan de linkerkant een vakkenkast met 2 deurtjes aan de bovenkant. Aan de rechterkant heeft u een speelkeuken van 80 cm breed met hiertussen een leuk bureau met krijtbord. En het mooiste moet nog komen.. Dit speelmeubel is 3 delig dus u kunt alle 3 deze delen ook apart van elkaar wegzetten in huis. Alle onderdelen zijn 80 cm breed wat het speelmeubel een totale breedte geeft van 240 cm.

Verder zijn onze speelmeubelen grotendeels zelfs samen te stellen. Tussen de opties kiest u bijvoorbeeld het houtsoort, de kleurbehandeling, de hoogte van het werkblad, de ovendeur, het figuur, de eventuele stoeltjes of een speelgoedkist. Bovendien heeft u ook nog de keuze voor een coating op het blad en verschillende keuzes voor het krijtbord op de achterwand.

Afmetingen

Dit steigerhouten speelmeubel is 240 cm breed, 120 cm hoog en 42 cm diep.
Alle 3 de onderdelen los zijn 80 cm breed x 120 cm hoog x 42 cm diep.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Steigerhouten speelmeubel 19 van de foto is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Dit steigerhouten speelmeubel van de foto heeft geen kleurbehandeling gehad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor zo goed als onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmeubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten het speelmeubel in uw auto past. En natuurlijk bij bezorging of het speelmeubel compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmeubel 19” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top