Steigerhouten speelmodule 2

Vanaf 185,00Levertijd: 12-18 weken

Deze steigerhouten speelmodule is perfect voor een kleine ruimte. De kindjes kunnen heerlijk koken en hebben veel opbergruimte achter de ruime oven en in de opbergbak boven de pitjes. Verder hebben ze 5 kookpitten om de heerlijkste gerechten op te maken. Ook is deze speelmodule leuk om te combineren met de andere speelmodules.

houtsoort *

kleurbehandeling *

ovendeur *

coating blad *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 2047 Categorieën: , Tag:

Niet zoveel ruimte? Dan is deze steigerhouten speelmodule 2 voor u misschien wel perfect.

Deze speelmodule kinderkeuken bestaat uit een oven met hierboven 5 kookpitten. Verder is de speelkeuken voorzien van een achterwand met hierboven een kleine opbergbak. Ideaal om alle keukenspullen in op te bergen.

Doordat wij alles op bestelling maken kunt u deze steigerhouten speelmodule voor een groot gedeelte zelf samen stellen. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf het houtsoort en de kleurbehandeling.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Afmetingen

Deze steigerhouten speelmodule is 60 cm breed, 42 cm diep en 100 cm hoog.
Verder is de werkbladhoogte van deze module 50 cm.
De speelmodule op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelmodules met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

ovendeur

,

coating blad

geen coating, transparante coating

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelmodule 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top