Steigerhouten speelkeuken 5 plus

Vanaf 315,00Levertijd: 12-18 weken

Deze steigerhouten speelkeuken 5 plus is een variant op onze gewone speelkeuken 5. Maar deze speelkeuken heeft als extra een werkblad van 40 cm breed aan de linkerkant. Deze is met een stoeltje ook te gebruiken als klein bureautje.

houtsoort *

kleur speelkeuken *

kleur blad *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

coating blad *

stoeltjes *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 8964 Categorieën: , Tag:

Steigerhouten speelkeuken 5 plus is een kinderkeuken met een zitplekje.

Deze steigerhouten speelkeuken van 160 cm breed is voorzien van een “oventje met kookplaat” en “een wasbak met echt kraantje”.
Aan de rechterkant is er een haakje met daarachter een stangetje. Perfect voor een theedoekje of keukenschort.
En aan de linkerkant is er nog een extra stukje werkblad waaronder een speelgoedkist of stoeltje past.

Deze speelgoedkeuken zelf samen stellen

Doordat wij alles op bestelling maken zijn onze speelkeukens voor kinderen helemaal te personaliseren. Zo kiest u zelf het soort steigerhout, de kleur (bijv. wit, grijs of zelfs roze). Ook voor de ovendeur is er de keuze voor plexiglas of krijtbord. En natuurlijk kiest u ook de werkblad hoogte die past bij de leeftijd van uw zoon/dochter. Alles om de te zorgen dat de kinderkeuken perfect bij u en uw interieur past.

Afmetingen van de kinderkeuken

Deze steigerhouten speelkeuken is 160 cm breed, 42 cm diep en 100 cm hoog.
De werkblad hoogte kiest u zelf tussen de opties.

Keuze voor diverse soorten steigerhout

Tussen de opties heeft u voor deze steigerhouten kinderkeuken de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten speelkeuken 5 plus op de foto

De speelgoed keuken op de foto is gemaakt van nieuw steigerhout.
De steigerhouten speelkeuken heeft een dekkend-witte kleurbehandeling gehad en het blad een dekkend-grijze kleurbehandeling.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad van uw steigerhouten speelkeuken. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage van uw steigerhouten speelkeuken

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelkeukens met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past. Ook voor bezorgen is het handig te controleren of het gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

werkbladhoogte

, , ,

kleurbehandeling

, , , , , ,

kleur blad van speelmeubel

black-wash, dekkend grijs, dekkend wit, dekkend zwart, geen kleurbehandeling, grey-wash, white-wash

figuur

, , , ,

ovendeur

,

coating blad

geen coating, transparante coating

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelkeuken 5 plus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top