Steigerhouten speelkeuken 17

Vanaf 205,00Levertijd: 12-18 weken

Steigerhouten speelkeuken 17 is de kinderkeuken voor jongens en meisjes. Een beetje basic, maar toch stoer en uniek door het boekenplankje bovenop. Behalve zijn leuke uiterlijk zijn onze houten kinderkeukens natuurlijk sterk en duurzaam. En hieronder helemaal naar eigen wens samen te stellen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

ovendeur *

coating blad *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 14430 Categorieën: , Tag:

 Steigerhouten speelkeuken 17, een mooie houten kinderkeuken voor jongens en meisjes.

Deze steigerhouten speelkeuken van 100 cm breed is voorzien van een “oventje met kookplaat” en heeft verder lekker veel ruimte op het werkblad. Bovenop ziet u nog een opbergbakje die perfect is voor de leesboekjes.

Deze speelgoedkeuken van steigerhout zelf samen stellen

Doordat wij alles op bestelling maken zijn onze speelkeukens voor kinderen helemaal te personaliseren. Zo kiest u zelf het soort steigerhout, de kleur (bijv. wit, grijs of zelfs roze). Ook voor de ovendeur is er de keuze voor plexiglas of krijtbord. En natuurlijk kiest u ook de werkblad hoogte die past bij de leeftijd van uw zoon/dochter. Alles om de te zorgen dat de kinderkeuken perfect bij u en uw interieur past.

Afmetingen van de houten kinderkeuken

Deze steigerhout speelkeuken is bij een werkbladhoogte van 45 en 50 cm: 100 cm breed, 42 cm diep en 100 cm hoog.
En bij een kinderkeuken met een werkbladhoogte van 55 en 60 cm zijn de afmetingen: 100 cm breed, 42 cm diep en 110 cm hoog.
De werkblad hoogte kiest u zelf tussen de opties.

Keuze voor diverse soorten steigerhout

Tussen de opties heeft u voor deze steigerhouten kinderkeuken de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten speelkeuken 17 op de foto

De speelgoed keuken op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad van uw steigerhouten speelkeuken. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage van uw steigerhouten speelkeuken

In onze werkplaats worden alle steigerhouten speelkeukens met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past. Ook voor bezorgen is het handig te controleren of het gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

figuur

, , , ,

ovendeur

,

coating blad

geen coating, transparante coating

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelkeuken 17” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top