Steigerhouten kinderkraam 3

Vanaf 185,00Levertijd: 9-13 weken

Deze steigerhouten kinderkraam is perfect voor jongens en meiden. Stoer, stevig en een garantie voor urenlang speelplezier. Ieder kind vindt het toch leuk om winkeltje te spelen.. Hieronder stel je dit speelgoedwinkeltje naar uw eigen wensen samen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

coating blad *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Categorieën: ,

Deze steigerhouten kinderkraam 3 is het winkeltje voor de kleine verkoper.

Deze steigerhouten kinderkraam is onwijs leuk voor peuters en kleuters. Ze zullen dit steigerhouten winkeltje binnen no-time omtoveren tot supermarkt, groentekraam of bakker.

Afmetingen van dit steigerhouten winkeltje

Deze steigerhouten kinderkraam is 150 cm lang x 160 cm hoog en 40 cm diep.
De hoogte van het werkblad bepaalt u tussen de opties zelf.

Keuze voor diverse soorten steigerhout

Tussen de opties heeft u voor deze steigerhouten kinderkeuken de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten kinderkraam 3 op de foto.

De steigerhouten kinderkraam op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.
De werkbladhoogte van het model op de foto is 60 cm en het blad heeft een coating gehad.

Coating op het blad?

Ons advies: ga voor een coating op het blad. Onze coating is mat en daardoor bijna onzichtbaar. Echter heeft het een heel groot voordeel.. Het zorgt ervoor dat het blad makkelijker schoon te maken is doordat vlekjes niet zo makkelijk in het hout kunnen trekken.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle meubels met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens worden de meubels in elkaar gezet en worden deze nog een keer nagelopen. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het steigerhouten winkeltje nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Deze steigerhouten kinderkraam wordt compleet gemonteerd geleverd. Het is bij afhalen dus belangrijk om te controleren of deze compleet gemonteerd in uw wagen past. En bij bezorgen uiteraard dat deze compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

Andere suggesties…

Scroll naar top