Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Steigerhouten kledingkast Sophie

Vanaf 645,00Levertijd: 3 - 9 weken

Steigerhouten kledingkast Sophie is een prachtige ruime kledingkast voor de kinderkamer. Met de dubbele deuren en lades onderin heeft u voldoende opbergruimte voor alle kleding.

Uitverkocht

Steigerhouten kledingkast Sophie is een mooie, ruime kledingkast die geheel naar eigen wens kan worden ingedeeld.

De indeling van steigerhouten kledingkast Sophie kunt u zelf kiezen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een hang en liggedeelte, een dubbel hanggedeelte of alleen planken, dit kan u aangeven tussen de opties. Ook is natuurlijk het figuur in de deuren zelf te bepalen.

Afmetingen

Deze steigerhouten kledingkast Sophie is naar uw eigen afmeting samen te stellen, zowel de hoogte, breedte en diepte kunt u zelf bepalen. ( Alle genoemde maten hierbij zijn de buitenmaten ).

Keuze voor diverse soorten steigerhout.

Tussen de opties heeft u voor deze kinderkast de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout.
Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Steigerhouten kledingkast Sophie op de foto.

De kast op de foto is 200 cm hoog,  100 cm breed en 40 cm diep.
Verder is de kledingkast is gemaakt van nieuw steigerhout en heeft een dekkend witte kleurbehandeling gehad.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens worden de meubels in elkaar gezet en worden deze nog een keer geschuurd. Hierna volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter minimaal.

Onze steigerhouten kledingkasten worden in delen geleverd. Deze zijn als u handig bent natuurlijk zelf te monteren (hierbij wordt geen gebruiksaanwijzing meegeleverd). Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen tussen de opties om deze door ons te laten monteren. Dit is uiteraard alleen mogelijk in combinatie met bezorging door Barts meubelen.

diepte

, ,

afmeting kledingkast

100 x 180 cm, 100 x 190 cm, 100 x 200 cm, 100 x 210 cm, 110 x 180 cm, 110 x 190 cm, 110 x 200 cm, 110 x 210 cm, 120 x 180 cm, 120 x 190 cm, 120 x 200 cm, 120 x 210 cm, 80 x 180 cm, 90 x 190 cm, 90 x 200 cm, 90 x 210 cm

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

figuur

, , , ,

Montage

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten kledingkast Sophie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top