Steigerhouten buitenspeelkeuken 3

Vanaf 445,00Levertijd: 12-18 weken

Deze steigerhouten buitenspeelkeuken 3 is de perfecte kinderkeuken voor in de tuin. Tussen de opties hieronder stelt u deze volledig naar uw eigen wens samen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

ovendeur *

coating blad *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 94735987340 Categorieën: ,

Deze steigerhouten buitenspeelkeuken 3 is te leuk voor in de tuin of onder de overkapping.

Deze buitenspeelkeuken van 100 cm breed is voorzien van 4 kruispitten en bijpassende knopjes. De stang over de gehele breedte en de zwarte scharnieren passen helemaal in de stoere look. De geremde wielen onder de speelkeuken zorgen ervoor dat de speelkeuken makkelijk te verplaatsen is.

Afmetingen van deze steigerhouten buitenspeelkeuken 3.

Deze steigerhouten buitenspeelkeuken is 100 cm breed, 42 cm diep en 100 cm hoog.
De speelkeuken op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Deze steigerhouten speelkeuken zelf samen stellen.

De werkbladhoogte van deze steigerhouten speelkeuken bepaald u zelf en is inclusief de wielen.
Daarnaast bepaald u ook zelf het figuur in de deurtjes en kiest u voor krijtbord of plexiglas in de ovendeur.

Houtsoort en kleurbehandeling

Kiest u voor nieuw steigerhout of gebruikt steigerhout dan adviseren wij u te kiezen voor een kleurbehandeling. Onze nieuwe steigerplanken en ook onze gebruikte steigerplanken zijn namelijk niet standaard voorzien van een beschermlaag tegen de weersinvloeden.

Kiest u voor behandeld steigerhout (ofwel, old-look steigerhout) is een kleurbehandeling ter bescherming voor de weersinvloeden niet nodig. Dit zijn namelijk nieuwe steigerplanken die een old-look kleurbehandeling hebben gehad. Het bijkomende voordeel behalve de uitstraling is dat deze dan meteen de eerste beschermlaag al hebben gehad.

Wel is het belangrijk om uw hout in de tuin ieder jaar opnieuw te behandelen om de levensduur hiervan te verlengen. Ook zal het hout in de tuin natuurlijk meer werken als binnen i.v.m. de wisselende weersinvloeden.

Coating op het blad?

Wilt u het blad extra beschermen tegen vlekjes door vloeistoffen zoals drinken / ijsjes ed. kunt u een coating op het blad toevoegen. Deze coating zal 1 a 2 jaar beschermen en dient hierna herhaalt te worden.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten buitenspeelkeukens met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten buitenspeelkeuken 3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top