Steigerhouten buitenspeelkeuken 2

Vanaf 225,00Levertijd: 12-18 weken

Deze steigerhouten buitenspeelkeuken 2 is perfect voor in de tuin. Tussen de opties hieronder stelt u hem helemaal naar uw eigen wens samen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

figuur *

coating blad *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 27985809341 Categorieën: ,

Deze steigerhouten buitenspeelkeuken 2 is onwijs leuk voor in de tuin of onder de overkapping.

Deze buitenspeelkeuken van 120 cm breed is voorzien van 4 ronde kookpitten en bijpassende knopjes. Ook heeft deze 1 uitneembare wasteil en natuurlijk mag ook een ovendeur en opbergvak met deurtjes niet ontbreken.

Let op: De vierkante wasteil is vervangen door een witte ronde wasteil.

Afmetingen van de steigerhouten buitenspeelkeuken

Deze steigerhouten buitenspeelkeuken is 120 cm breed, 42 cm diep en 100 cm hoog.
De speelkeuken op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Houtsoort en kleurbehandeling

Kiest u voor nieuw steigerhout of gebruikt steigerhout dan adviseren wij u te kiezen voor een kleurbehandeling. Onze nieuwe steigerplanken en ook onze gebruikte steigerplanken zijn namelijk niet standaard voorzien van een beschermlaag tegen de weersinvloeden.

Kiest u voor behandeld steigerhout (ofwel, old-look steigerhout) is een kleurbehandeling ter bescherming voor de weersinvloeden niet nodig. Dit zijn namelijk nieuwe steigerplanken die een old-look kleurbehandeling hebben gehad. Het bijkomende voordeel behalve de uitstraling is dat deze dan meteen de eerste beschermlaag al hebben gehad.

Wel is het belangrijk om uw hout in de tuin ieder jaar opnieuw te behandelen om de levensduur hiervan te verlengen. Ook zal het hout in de tuin natuurlijk meer werken als binnen i.v.m. de wisselende weersinvloeden.

Coating op het blad?

Wilt u het blad extra beschermen tegen vlekjes door vloeistoffen zoals drinken / ijsjes ed. kunt u een coating op het blad toevoegen. Deze coating zal 1 a 2 jaar beschermen en dient hierna herhaalt te worden.

Kwaliteit en montage

In onze werkplaats worden alle steigerhouten buitenspeelkeukens met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de keuken in elkaar gezet en wordt de keuken nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Al onze speelmeubelen en speelkeukens zijn bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten buitenspeelkeuken 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top