Steigerhouten actie speelbureau 2019

Vanaf 160,00Levertijd: 12-18 weken

Dit steigerhouten actie speelbureau is onze aanrader voor de decembermaand. Met zijn unieke vormgeving en scherpe prijs zou dit wel eens het perfecte cadeau kunnen zijn voor uw kinderen.

Uitverkocht

Steigerhouten actie speelbureau 2019

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een nieuwe collectie met steigerhouten kindermeubelen uitgebracht. In deze collectie vindt u o.a. dit steigerhouten actie speelbureau. Dit steigerhouten speelbureau heeft een stoer, zwart steigerhouten frame in de vorm van een dakje. Verder heeft dit bureau een handig opbergkastje met deurtjes.

Afmetingen van het kinderbureau.

Dit steigerhouten speelbureau is 100 cm breed, 40 cm diep en 120 cm hoog.
De werkbladhoogte van dit houten bureau is 50 cm hoog.

Hoe is dit steigerhouten kinderbureau samengesteld?

Dit steigerhouten actie speelbureau wordt gemaakt van old-look steigerhout. Het frame hiervan wordt standaard zwart geverfd zoals te zien op de foto’s.
Verder krijgt u bij dit steigerhouten actie speelbureau een bijpassende krukje zoals afgebeeld op de foto.

Waarom een steigerhouten actie speelbureau?

Natuurlijk zijn wij het hele jaar door bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe meubels. Zowel voor kinderen als volwassenen. Maar eind van het jaar vinden wij het altijd leuk om een nieuwe lijn met een speelkeuken en speelmeubel te ontwerpen die wij voordelig kunnen aanbieden. De periode van Sinterklaas en Kerst is namelijk behalve heel gezellig vaak ook wel een beetje prijzig.

In tegenstelling tot onze andere meubels op de website is dit steigerhouten actie speelbureau niet zelf samen te stellen. Dit is om de prijs zo scherp mogelijk te kunnen houden. Deze speeltafel is te bestellen tot 31 december met een uiterlijke leverdatum van 31 januari 2020.

Bij dit product heeft u de mogelijkheid een voorkeur voor levering / afhalen te kiezen.

De afgelopen jaren hebben we helaas regelmatig mensen teleur moeten stellen. Dit kwam omdat er vaak werd gewacht met bestellen tot 3 weken voor levertijd. Maar tegen de sint en kerst periode is het altijd drukker en is op tijd bestellen prettig. Dan weten we beide zeker dat we op tijd kunnen leveren. Bij de opties kunt u een voorkeur voor de leveringsweek invullen, wij zullen dan ons uiterste best doen hier rekening mee te houden.

Kwaliteit en montage van uw steigerhouten speelbureau.

In onze werkplaats worden alle steigerhouten kinderbureau’s met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt deze nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het speelbureautje nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Dit meubel is bij het ophalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of het steigerhouten speelbureau in uw auto past. Ook voor bezorgen is het handig te controleren of het gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

Scroll naar top