Steigerhouten speelkasteel

Vanaf 195,00Levertijd: 12-18 weken

Dit steigerhouten speelkasteel is groot! En natuurlijk waanzinnig leuk met zijn openslaande deuren, dubbele verdieping, de ophaalbrug en tralies. Perfect om de fantasie van de kinderen te prikkelen. Dit steigerhouten speelkasteel is 70x70x70 en wordt geleverd zonder de losse accessoires.

houtsoort *

kleurbehandeling *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 1437 Categorieën: , Tag:

Dit steigerhouten speelkasteel is een ware droom voor jongens en meisjes.

Nog op zoek naar een leuk poppenhuis voor jongens en meisjes. Maar vindt je een “normaal” poppenhuis niet bijzonder genoeg. Met dit steigerhouten speelkasteel kunnen uw kinderen compleet opgaan in hun eigen fantasiewereld.

Afmetingen voor dit steigerhouten speelkasteel.

Dit steigerhouten speelkasteel is 70 cm breed x 70 cm hoog en 70 cm diep.
Waanzinnig groot dus!

Keuze voor diverse soorten steigerhout

Tussen de opties heeft u voor deze steigerhouten kinderkeuken de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Het speelkasteel op de foto.

Het speelkasteel van steigerhout op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Kwaliteit en montage van het steigerhouten speelkasteel

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het speelkasteel in elkaar gezet en wordt deze nogmaals geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het poppenhuis nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Dit speelkasteel is bij afhalen / bezorgen compleet gemonteerd. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of de steigerhouten speelkeuken in uw auto past. Ook voor bezorgen is het handig te controleren of het gemonteerd naar de juiste plaats in huis past.

 

 

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten speelkasteel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top