Stalen A-onderstel (set van 2) voor eettafel

Vanaf 265,00Levertijd: 12-18 weken

Nog op zoek naar een mooi onderstel voor onder uw tafelblad. Bekijk dan zeker eens deze collectie stalen onderstellen. Hier het stalen A-onderstel. Deze prachtige onderstellen worden geleverd als set van 2.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Categorie:

Dit stalen A-onderstel voor eettafels wordt geleverd als set van 2. En bied een prachtige basis voor uw tafelblad.

Nog op zoek naar een mooi stalen onderstel voor uw tafelblad. Kijk dan eens naar deze set van 2x een stalen A-onderstel. De onderstellen zijn gemaakt van stalen koker 10×10 cm en worden standaard voorzien van een poedercoating naar uw eigen kleurkeuze.

Afmetingen

Dit stalen A-onderstel is gemaakt van stalen koker 10x10cm.
Dit onderstel is standaard 72 cm hoog x 76 cm breed. De koker heeft een dikte van 2mm.

Poedercoating op het onderstel

Dit stalen A-onderstel wordt standaard geleverd met een poedercoating van een kleur naar uw eigen keuze. In de opties vindt u een keuzelijst van diverse kleuren waar u uit kunt kiezen. Wat is het voordeel van een poedercoating op het onderstel? Onbehandeld staal in combinatie met vocht gaat roesten. Niet erg handig natuurlijk als er eens een glas drinken omvalt of bij het schoonmaken.  De poedercoating is bij de prijs inbegrepen. Door deze poedercoating is het onderstel voor zowel binnen als buiten gebruikt geschikt.

Montage

Uiteraard zijn deze stalen A-onderstellen gemonteerd zoals op de foto bij levering / afhalen.

Afwijkende maten?

Wij kunnen alle stalen onderstellen in onze eigen werkplaats ook op maat maken. De standaard afmetingen zoals hierboven passen vrijwel onder ieder tafelblad. Maar nu kan het natuurlijk dat u een tafelblad heeft waarvoor u een andere afmetingen zou willen. Dat is voor ons geen probleem! Wat u in dit geval het beste kunt doen is even bellen of een mail sturen. Zie hier onze contactgegevens.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stalen A-onderstel (set van 2) voor eettafel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top