Eikenhouten A-onderstel (set van 2) voor eettafel

Vanaf 215,00Levertijd: 12-18 weken

Nog op zoek naar een mooi onderstel voor onder uw tafelblad. Bekijk dan zeker eens deze collectie eikenhouten onderstellen. Hier het eikenhouten A-onderstel. Deze prachtige onderstellen worden geleverd als set van 2.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Categorie:

Dit eikenhouten A-onderstel voor eettafels wordt geleverd als set van 2. En bied een prachtige basis voor uw tafelblad.

Nog op zoek naar een mooie houten onderstel voor uw tafelblad. Kijk dan eens naar deze set van 2x een eikenhouten A-onderstel. De onderstellen zijn gemaakt van rustiek eikenhouten balken van 10x10cm. Deze balken zijn uiteraard massief en daardoor erg stevig voor een mooi tafelblad.

Afmetingen

Dit eikenhouten A-onderstel is gemaakt van rustiek eikenhouten balken van 10x10cm.
Dit onderstel is standaard 72 cm hoog x 76 cm breed.

Coating op het onderstel

Alle eikenhouten onderstellen worden standaard geleverd met een matte coating op het onderstel. Waaronder natuurlijk ook deze set van 2x een eikenhouten A-onderstel. De coating zorgt dat de tekening van het eikenhout nog mooier naar boven komt. Bovendien is het onderstel hierna goed beschermd tegen vlekjes. Door deze coating is het onderstel voor zowel binnen als buiten gebruik geschikt.

Montage

Uiteraard zijn deze eikenhouten A-onderstellen gemonteerd zoals op de foto bij levering / afhalen.

Afwijkende maten?

Wij maken alle eikenhouten onderstellen in onze eigen werkplaats op bestelling. De standaard afmetingen zoals hierboven passen vrijwel onder ieder tafelblad. Nu kan het natuurlijk dat u een tafelblad heeft waarvoor u een andere afmetingen zou willen. Dat is voor ons geen probleem! Wat u in dit geval het beste kunt doen is even bellen of een mail sturen. Zie hier onze contactgegevens.

 

 

Scroll naar top