outlet – speelmeubel/bureau van steigerhout

160,00

Dit outlet speelmeubel / bureau van steigerhout bied een leuk kansje om voordelig een speelmeubel / bureau te kopen voor uw zoon / dochter.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Categorie:

Outlet – speelmeubel / bureau van steigerhout

Deze outlet speelmeubel / bureau bied een uniek kansje om voor een leuke prijs een speelmeubel / bureau te kopen voor uw zoon / dochter. Vanwege een te volle showroom mag dit speelmeubel verkocht worden tegen een aantrekkelijke prijs in de outlet.

Afmetingen en behandelingen

Dit speelmeubel is 130 cm breed x 120 cm hoog.
Het outlet – speelmeubel / bureau van steigerhout is gemaakt van old-look steigerhout en heeft een werkbladhoogte van 50 cm.

Er zit geen coating op dit blad.

Garantie op de outlet

Omdat grotendeels van onze outlet producten een kleine beschadiging hebben. Of deze een periode in de showroom hebben gestaan kunnen wij hier niet onze normale garantie op bieden. Natuurlijk wordt een outlet meubel wel eerst door ons beoordeeld en zouden wij het meubel niet aanbieden als wij het geen goede koop zouden vinden.
Twijfelt u?
Onze outlet meubelen zijn in onze showroom te Heerle NB te bezichtigen. Zo kunt u zelf eerst kijken of u het de moeite waard vindt om te gaan voor een outlet meubel.

Scroll naar top