Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Of neem direct contact met ons op

Steigerhouten tuinset Bram

Vanaf 485,00Levertijd: 3 - 9 weken

Houdt u van een feestje?! Dan mag onze steigerhouten set Bram niet missen. Het is een prachtige sta-tafel met unieke vormen, ook de 4 bijbehorende barkrukken hebben deze unieke vormen. Het steigerhout dat voor de set van de foto is gebruikt is behandeld steigerhout ( oude look ) zonder nabehandeling.

houtsoort *

kleurbehandeling *

coating blad *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 134 Categorieën: , Tags: ,

Steigerhouten tuinset Bram, een bartafel met 4 krukken.

Steigerhouten tuinset Bram is een stoere tuinset bestaande uit een steigerhouten bartafel met 4 bijpassende barkrukken met rugleuning.
De set zoals afgebeeld op de foto is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Had u alleen de steigerhouten sta-tafel gewenst, of minder barkrukken? Tussen de productlijsten: tafels en/of stoelen en krukken kunt u deze set ook los samenstellen.

Afmetingen

Hoogte van de bartafel: 110 cm
Afmetingen van het bartafel blad: 80 x 80 cm
Zithoogte van de barkruk: 75 cm
Afmetingen van de zitting van de barkruk: 40 x 40 cm

Houtsoort en kleurbehandeling

Kiest u voor nieuw steigerhout of gebruikt steigerhout dan adviseren wij u te kiezen voor een kleurbehandeling. Onze nieuwe steigerplanken en ook onze gebruikte steigerplanken zijn namelijk niet standaard voorzien van een beschermlaag tegen de weersinvloeden.

Kiest u voor behandeld steigerhout (ofwel, old-look steigerhout) is een kleurbehandeling ter bescherming voor de weersinvloeden niet nodig. Dit zijn namelijk nieuwe steigerplanken die een old-look kleurbehandeling hebben gehad. Het bijkomende voordeel behalve de uitstraling is dat deze dan meteen de eerste beschermlaag al hebben gehad.
Meer over de verschillende soorten steigerhout en een voorbeeld vindt u hier: soorten steigerhout.

Wel is het belangrijk om uw hout in de tuin ieder jaar opnieuw te behandelen om de levensduur hiervan te verlengen.

Coating op het blad

Wilt u het tafelblad makkelijk kunnen schoonmaken? Dan kan een coating op het blad een uitkomst bieden. Dit is een waterafstotende transparante (ultra-matte) laag die ervoor zorgt dat vlekjes minder makkelijk in kunnen trekken.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubelen op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubelen echt bij u en uw woonstijl passen. Daarom kunt u tussen de opties zelf het houtsoort en de kleurbehandeling bepalen. Eventueel is deze set ook in andere afmetingen te maken. Hiervoor kunt u per mail een offerte op maat aanvragen.

Montage

Deze steigerhouten tuinset Bram wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze set wilt afhalen u goed moet nameten of deze in uw bus / aanhanger zal passen. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in uw tuin. Lukt dit niet kunnen wij de set ook in delen maken, maar dit moet dan wel bij de bestelling worden vermeld.

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

coating blad

geen coating, transparante coating

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten tuinset Bram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top