Steigerhouten overkapping bouwpakket

Vanaf 565,00Levertijd: 12-18 weken

Een steigerhouten overkapping, biedt u zoveel meer dan een gewone overkapping! Door de vele extra opties kunt u meer dan alleen droog zitten in uw tuin. De zijwanden zorgen voor een windstil plekje, en met de steigerhouten vlonder creëert u een extra gezellige sfeer.

Uitverkocht

Bent u een beetje handig? Wij bieden deze steigerhouten overkappingen aan als bouwpakket. Een steigerhouten geraamte bestaat uit 2 steigerhouten pilaren, de bevestiging tegen het huis of de schuur en de rand voor de dakbedekking. Bij de opties kunt u kiezen welke dakbedekking u wenst en de eventuele zijwand / achterwand en vlonder. Bij het bouwpakket krijgt u een beschrijving, de bevestigingsmaterialen en uiteraard zijn de planken al voor u geschuurd.

Wij hebben enkele standaard keuzes in de maten van de overkapping, namelijk de maten:
3 meter breed x 2 meter diep, 3 meter breed x 3 meter diep en 4 meter breed x 3 meter diep.
Wij begrijpen dat het vaak maatwerk betreft, dit is natuurlijk geen probleem en hiervoor rekenen wij ook geen extra kosten. Als u contact met ons opneemt via onze contactpagina sturen wij u een offerte op maat.

Laat u liever een overkapping door ons plaatsen, ook geen probleem. Voor de eventuele plaatsingskosten of overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

dakbedekking overkapping

geen dakbedekking, steigerhouten dak met damwandplaat (3meter breedt x 2 meter diep), steigerhouten dak met damwandplaat (3meter breedt x 3 meter diep), steigerhouten dak met damwandplaat (4 meter breedt x 3 met diep)

steigerhouten achterwand

achterwand voor overkapping (3 meter breed x 2 meter diep), achterwand voor overkapping (3 meter breed x 3 meter diep), achterwand voor overkapping (4 meter breed x 4 meter diep), geen achterwand

Steigerhouten zijwand

, , , , , ,

steigerhouten geraamte

overkapping 200 cm diep x 300 cm breed, overkapping 300 cm diep x 300 cm breed, overkapping 300 cm diep x 400 cm breed

houtsoort

nieuw steigerhout, old-look steigerhout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten overkapping bouwpakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top