Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Douglas tuinkast

Vanaf 615,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze douglas tuinkast past perfect in iedere tuin. In de onderste 90 cm van de kast heb je genoeg opbergruimte voor het kinderspeelgoed of het tuingereedschap. En bovenin kun je wat spulletjes ophangen en kleed je gezellig aan voor een sfeervolle uitstraling in de tuin.

afmetingen *

behandeling met douglas-olie *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Deze douglas tuinkast is een aanwinst voor iedere tuin.

Deze douglas tuinkast  wordt gemaakt van geschaafde douglas planken van 30 mm dik en en 190 mm breed.

Douglas wordt veel gebruikt voor in de tuin, je kunt er bijvoorbeeld prachtige overkappingen, tuinhuisjes en schuttingen van maken. Behalve dat douglas zich kenmerkt door zijn unieke kleur heeft douglas hout ook een redelijk lange levensduur. Douglas heeft buiten zonder behandeling namelijk een levensduur van 10 – 15 jaar.

Afmetingen

Tussen de opties kunt u zelf de breedte en de hoogte van de tuinkast bepalen.
De onderste 90 cm van deze tuinkast heeft een standaard diepte van 50 cm, hierboven is de tuinkast standaard 20 cm diep.

Behandeling

Een groot nadeel aan hout in de tuin zou kunnen zijn dat hout snel vergrijsd. Om dit te voorkomen adviseren wij u om uw douglas hout te behandelen met onze speciale douglas-olie. Tussen de opties kunt u kiezen om dit door ons te laten doen. Maar dit kunt u uiteraard ook zelf doen. Wij adviseren deze behandeling ieder jaar te herhalen voor het optimale resultaat.

Montage

Deze douglas tuinkast is compleet gemonteerd bij afhalen / bezorgen. Daarom is het voor afhalen handig om van te voren even te meten of deze douglas tuinkast compleet gemonteerd bij u in de aanhanger / bus past. Bij bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk om te controleren of deze gemonteerd naar de juiste plaats in de tuin kan worden gebracht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Douglas tuinkast” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top