Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Tv meubel eikenhout en staal Benjamin

Vanaf 822,50Levertijd: 3 - 9 weken

Dit tv meubel eikenhout en staal Benjamin is echt prachtig. Dit meubel biedt veel opbergruimte achter de deuren.  Hieronder stelt u dit industriële tv-meubel naar uw eigen wens en afmetingen samen.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating staal *

softclose deurtjes *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Dit tv meubel eikenhout en staal Benjamin is een prachtige industrieel tv-meubel.

Dit tv meubel eikenhout en staal Benjamin wordt gemaakt van onze mooie rustiek eikenhouten planken in combinatie met een stoer stalen frame. Achter de 3 greeploze eikenhouten deuren heeft u alle ruimte om uw spullen op te bergen.

Afmeting tv-meubel industrieel Benjamin

Bij dit tv meubel eikenhout en staal Bas hebben wij gekozen om het frame te maken van stalen koker 40 x 40 mm. Het tv meubel wordt ingelegd met rustiek eikenhouten planken van 25 mm dik.

Tussen de afmetingen kiest u bij dit tv meubel zelf de lengte en de diepte.
De hoogte van dit tv meubel is standaard 50 cm hoog.

De kasten van het meubel worden door ons evenredig verdeeld, zodat deze altijd in verhouding blijven. Dit tv-meubel heeft 3 normale openslaande deurtjes. Achter het middelste deurtje vindt u standaard een legplankje.

Behandelen van het staal.

Waarschijnlijk heeft u de optie voor de verschillende coatings op het staal al gezien. Hierbij krijgt u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of het stalen frame te laten poedercoaten.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar, stoer en industrieel!

Maar  natuurlijk kunt u ook kiezen voor een poedercoating op het staal. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en bied ook nog eens goede bescherming (zeker aan te raden voor vochtigere ruimtes). Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Tv-meubel eikenhout en staal Benjamin op de foto

Het tv-meubel rustiek eikenhout en staal Benjamin op de foto is 180 cm lang x 40 cm diep en heeft een standaard hoogte van 50 cm.
Het stalen frame van tv-meubel Benjamin op de foto is mat-zwart gepoedercoat en het eikenhout is onbehandeld.

Maatwerk industrieel tv-meubel

Wij maken alle meubels op bestelling waaronder dit tv meubel. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Dit tv meubel eikenhout en staal Benjamin wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u dit tv meubel af wilt halen, u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tv meubel eikenhout en staal Benjamin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top