Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Of neem direct contact met ons op

Steigerhouten salontafel met klep

Vanaf 225,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze steigerhouten salontafel met klep is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hieronder stelt u de salontafel zelf samen, qua houtsoort, kleurbehandeling en eventueel een beschermende coating.

afmetingen *

houtsoort *

kleurbehandeling *

coating blad *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Deze steigerhouten salontafel met klep is niet alleen leuk om te zien maar ook handig voor als u wel wat extra opbergruimte in uw woning kunt gebruiken.

Nog op zoek naar een mooie salontafel van steigerhout. Onder de steigerhouten klep kunt u makkelijk wat spulletjes buiten het zicht opbergen.

Afmetingen

Deze steigerhouten salontafel met klep is standaard 39 cm hoog.
De salontafel op de foto is 100 x 60 cm en heeft de standaard hoogte van 39 cm.
De zwenkwielen die worden gebruikt voor deze salontafel zijn 13 cm hoog.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

De steigerhouten salontafel met klep van de foto is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we natuurlijk niet alleen de keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Deze steigerhouten salontafel met klep is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Coating op het blad

Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat de tafel niet veel donkerder / glimmend wordt maar toch beschermd is tegen vlekje

Kwaliteit

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt deze nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Montage

Deze steigerhouten salontafel wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus belangrijk dat u zelf controleert of dit meubel (met de afmetingen naar uw keuze) compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past. Ook voor afhalen is het natuurlijk belangrijk dat u zorgt dat de salontafel compleet gemonteerd vervoerd kan worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten salontafel met klep” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top