Actie!

Love mala grey dip

48,50 28,50levertijd 1-3 werkdagen

Deze prachtige Love Mala grey dip van madumadu is groot. Het peace sign heeft een doorsnede van 30cm. De mala/ketting is in totaal 130cm lang.
Doordat er wordt gewerkt met natuurlijke producten is iedere hanger uniek!

Uitverkocht

De Love Mala grey dip van madumadu.

Trots zijn wij met de prachtige woonkettingen van madumadu in ons assortiment. Waaronder deze love mala grey dip hanger.

Handmade en fairmade.

Alle producten van madumade worden gemaakt door vakmensen op Bali die proberen een beter bestaan op te bouwen.  Natuurlijk denken wij bij Bali meteen aan heerlijk weer, mooie stranden en een prachtige vakantie. Maar wat veel mensen niet weten is dat er op Bali ook veel armoede is. De salarissen voor lokalen zijn laag en lang niet iedereen weet zijn hoofd boven water te houden.

Madumadu probeert deze mensen een vast inkomen te geven en werkt aan hun zelfvertrouwen. Dit doen ze door samen te werken, kennis over te dragen en vooral verantwoordelijk te geven. Verder bieden ze natuurlijk een goed salaris en wordt er begeleiding gegeven voor het werken met lange termijn planningen zodat de lokalen meer vertrouwen krijgen in de toekomst.  Want ondanks dat het voor hen heel belangrijk is om een vast inkomen te hebben zijn de meeste Balinezen niet gewend.

Love mala grey dip

De Love Mala grey dip van madumadu is groot! Het open houten hart sign is 32 cm breed en 30cm lang. De mala met ketting is in totaal 130cm lang, 65cm van het hart tot aan de spijker in de muur dus. Deze love mala van madumadu heeft een naturel ketting met aan de onderkant grijze kralen en een prachtig open houten hart.

Muurdecoratie

De love mala is bedoeld als muurdecroatie; maak van je huis een peaceful place met deze mooie love Mala aan de muur.
Robuust, puur en eerlijk. Het peace teken is ook verkrijgbaar met andere kralencombinaties en in andere maten.

Robuust, puur en eerlijk; ga je voor kleur of hou je meer van ton-sur-ton? De keuze is aan jou!

Gewicht 0.7 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Love mala grey dip” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…