Kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

2.250,00 levertijd 3-5 weken

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal is nieuw in ons assortiment. De combinatie van het warme vintage eikenhout en het stoere staal is geweldig. Hieronder stelt u deze set kasten naar uw eigen wensen samen.

behandeling eiken *

coating staal *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhouten en staal wilt toch iedereen?

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal is nieuw in ons assortiment. En bestaat uit boekenkast vintage eikenhout en staal 4, kast vintage eikenhout en staal Nikki en kast vintage eikenhout en staal Maud.

Misschien is het al opgevallen, maar wij zijn onwijs fan van de combinatie eikenhout en staal. En wat is er nu beter als 1 kast van vintage eikenhout en staal? Juist een combi-set van 3 verschillende kasten die samen toch 1 mooi geheel vormen. Zet de kasten naast elkaar op een lange muur of zet ze los van elkaar weg in uw huis. Met deze set kunt u alle kanten op.

Deze kasten zijn ingelegd met vintage eikenhouten planken van 25mm dik. Dit is eikenhout wat is gebrand tot een warme bruin/grijze kleur. Meer hierover leest u hier. Verder zijn de stalen frames van deze kasten gemaakt van koker 25x25mm.

Afmetingen

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal bestaat uit 3 kasten van 75 x 185 cm.
Deze kasten hebben allemaal een diepte van 47cm.
De stalen pootjes hebben een hoogte van +/- 10 cm.

Eikenhout beschermen

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal worden ingelegd met onze vintage eiken planken van 25mm dik. Eikenhout is van zichzelf vrij gevoelig voor vlekjes / kringen. Om het eikenhout goed te beschermen tegen vlekjes door bijvoorbeeld vette vingers of water kunt u ervoor kiezen het eikenhout te laten coaten. Deze keuze en de bijbehorende prijs vindt u terug bij de opties.

Coating staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor een coating op het staal. Een transparante coating zorgt voor bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Houdt u van iets strakker? Kies dan voor een zwarte coating op het staal. En natuurlijk is ook een witte coating op het staal een prachtige keuze.

Kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal op de foto heeft een transparante coating op het staal.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling waaronder ook deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal. Waarom? Wij willen dat onze meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij via de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal worden compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

1 beoordeling voor Kastenset van 3 – vintage eikenhout en staal

  1. Waardering 5 uit 5

    Ida van Driel

    Geweldig mooie kasten,ben er erg blij mee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…