Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

kast gebrand eikenhout en staal Julian

Vanaf 1.540,00Levertijd: 3 - 9 weken

Het gebrand eikenhout in combinatie met het stalen frame geeft deze kast een erg stoere look. Met 2 ruime dichte kasten en open opbergplanken voor al uw woonaccessoires misschien wel uw servies.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating staal *

met / zonder wielen *

met / zonder slot *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Kast gebrand eikenhout en staal Julian is een prachtige kast met veel mogelijkheden.

Deze stoere kast gebrand eikenhout en staal Julian is een aanwinst voor uw woonkamer of keuken. Met leuke vakken voor je mooiste accessoires en voldoende opbergruimte aan de onderkant.

Deze stalen kast wordt gemaakt van stalen koker 40 x 40 mm en is ingelegd met gebrand eiken planken van +/- 25 mm dik. Op de achterwand zit een stoere stalen tralie bevestigd met mazen van 10x10cm. Verder zijn er aan de onderkant twee ruime opbergkasten met 1 legplank achter de deuren.

Verder kunt u tussen de opties nog kiezen voor een slot op de deuren of wielen onder de kast.

Afmetingen

Tussen de afmetingen kan u de hoogte en breedte van de kast kiezen.
Het onderste deel van de kast, het deel met de deuren is altijd 85 cm hoog.
De diepte van deze kast is standaard 40 cm diep.
De overige maten kunt u tussen de opties zelf bepalen.

Hoe is de kast gebrand eikenhout en staal Julian op de foto samengesteld?

De kast op de foto is 200 cm breed en 220 cm hoog.
Het staal op de foto is transparant gespoten en het eikenhout heeft een transparante coating gehad.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze kast gebrand eikenhout en staal Julian wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “kast gebrand eikenhout en staal Julian” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top