Garderobekast eikenhout en staal 2

Vanaf 485,00 Levertijd 3-5 weken

Deze stoere garderobekast van eikenhout en staal is een echte aanwinst voor in uw hal. Hieronder kiest u zelf de afmetingen en heeft u ook de keuze hoe u het staal / rustiek eikenhout wilt laten behandelen.

afmetingen *

coating eiken *

coating staal *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Categorieën: ,

Kijk deze garderobekast eikenhout en staal 2 eens, is het geen plaatje voor bij u in de hal?

De gardarobekast is gemaakt van hoekijzer 40 x 40 mm en ingelegd met rustiek eikenhout van +/- 25 mm dik. Een geweldige combinatie van robuust staal en het warme maar stoere rustieke eikenhout.

Afmetingen

Deze garderobekast eikenhout en staal 2 heeft een standaard diepte van 60 cm.
Verder kunt u de hoogte en breedte zelf kiezen tussen de opties.

De garderobekast van de foto is 120 cm breed x 220 cm hoog en heeft de standaard diepte van 60 cm.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Het staal van de garderobekast eikenhout en staal 2 van de foto heeft een mat zwarte poedercoating gehad op het staal.

Coating op het eiken

Eikenhout is erg gevoelig voor vlekjes bij contact met water. Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat het eiken niet veel donkerder of glimmend wordt maar toch is beschermd tegen vlekjes.

Bepaal het zelf

Wij maken al onze meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen en eventuele kleuren kiezen. Natuurlijk staan er op onze site een beperkt aantal afmetingen. Maar als de afmeting die u graag zou willen er niet bij staat betekend dit in de meeste gevallen niet dat wij het niet kunnen maken. Het beste kunt u ons dan een mail sturen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Wij reageren dan z.s.m. terug met een vrijblijvende offerte of aanvullende vragen. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u hier.

Montage

Deze garderobekast van eikenhout en staal 2 wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in uw bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat de kast in zijn geheel vervoer kan worden naar de juiste plaats in huis. Deze kast is namelijk niet demontabel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Garderobekast eikenhout en staal 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…