Garderobekast eikenhout en staal 2

485,00 levertijd 3-5 weken

Deze stoere garderobekast van eikenhout en staal is een echte aanwinst voor in uw hal. Hieronder kiest u zelf de afmetingen en heeft u ook de keuze hoe u het staal / rustiek eikenhout wilt laten behandelen.

afmetingen *

behandeling eiken *

coating staal *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Kijk deze garderobekast eikenhout en staal 2 eens, is het geen plaatje voor bij u in de hal?

De gardarobekast is gemaakt van hoekijzer 40x40mm en ingelegd met rustiek eikenhout van 30mm dik. Een geweldige combinatie van robuust staal en het warme maar stoere rustieke eikenhout.

Afmetingen

Deze garderobekast eikenhout en staal 2 heeft een standaard diepte van 60cm.
Verder kunt u de hoogte en breedte zelf kiezen tussen de opties.

De garderobekast van de foto is 120 cm breed x 220 cm hoog en heeft de standaard diepte van 60cm.

Coating op het staal

Tussen de opties vindt u meerdere keuzes voor een coating op het staal met de daarbij behorende prijzen. Maar wat houdt dit nu precies in?
Onbehandeld staal ( de optie die u krijgt bij geen behandeling op het staal ) heeft de eigenschap om te gaan roesten als het in contact komt met vocht. Dit kan dus zijn het vochtige doekje waarmee u de kast afneemt of een vette vinger die op de kast achterblijft. Vandaar dat wij in de meeste gevallen een coating adviseren. Nu zijn er natuurlijk ook woonstijlen waarbij hier en daar een beetje roest heel mooi kan zijn, maar let op roest geeft af en dat zou erg zonde zijn van uw dure jas / schoenen.

Om de natuurlijke kleur van het staal te behouden kunt u dan het beste kiezen voor een transparante coating. Deze coating valt bijna niet op maar beschermt het staal tegen roestvorming. Wilt u het graag iets strakker? Kies dan voor een zwarte of witte coating op het staal.

Het staal van de garderobekast eikenhout en staal 2 van de foto heeft een zwarte coating gehad op het staal.

Coating op het eiken

Eikenhout is erg gevoelig voor vlekjes bij contact met water. Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat het eiken niet veel donkerder of glimmend wordt maar toch is beschermd tegen vlekjes.

Bepaal het zelf

Wij maken al onze meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen en eventuele kleuren kiezen. Natuurlijk staan er op onze site een beperkt aantal afmetingen. Maar als de afmeting die u graag zou willen er niet bij staat betekend dit in de meeste gevallen niet dat wij het niet kunnen maken. Het beste kunt u ons dan een mail sturen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Wij reageren dan z.s.m. terug met een vrijblijvende offerte of aanvullende vragen. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u hier.

Montage

Deze garderobekast van eikenhout en staal 2 wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in uw bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat de kast in zijn geheel vervoer kan worden naar de juiste plaats in huis. Deze kast is namelijk niet demontabel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Garderobekast eikenhout en staal 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…