Eikenhouten boomblad tafel 6-8cm dik blad- stalen onderstel – zelf samen te stellen

Vanaf 713,00Levertijd: 12-18 weken

Deze rustiek eikenhouten boomblad tafel is een aanwinst voor ieder interieur. Door het prachtige, dikke blad met een keuze dikte van 6 tot 8 cm, krijgt deze tafel een stoere en robuuste uitstraling. Deze tafel is volledig naar wens samen te stellen.

afmeting blad *

dikte van het blad *

stalen onderstel *

coating onderstel staal *

coating blad *

montage *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Deze eikenhouten boomblad tafel 6-8cm dik blad is echt prachtig!

Deze eikenhouten boomblad tafel wordt verlijmd uit prachtige, eikenhouten planken met een boomrand. Hierdoor krijgt hij de uitstraling van een boomplak maar toch de voordelen heeft van een gedroogde eikenhouten tafel. Meer over deze verschillen leest u op onze informatiepagina over boombladen.

Het blad van deze prachtige tafel heeft een extra dik blad. Het blad zelf wordt gemaakt van 4 cm dikke prachtig massieve eiken planken. Hieromheen komt een boomrand van 6, 7 of 8 cm dik (afhankelijk van uw keuze).

Verder kunt u deze eikenhouten boomblad tafel helemaal naar uw eigen wensen samenstellen. Zo kan u zelf de afmeting en dikte van het blad bepalen. Ook kiest u zelf het onderstel dat u wilt en wat voor poedercoating het onderstel moet krijgen.

Afmetingen

Zoals u misschien al heeft gezien kunt u tussen de opties verschillende lengte en breedte afmetingen kiezen voor het rustieke eikenhouten tafelblad. Hiermee kunt u de tafel dus helemaal samenstellen naar hoe u dit zelf wilt.

De dikte van de eikenhouten boomrand bepaald u tussen de opties zelf, er is keuze voor een rand van 6 cm dik, 7 cm dik of zelfs 8 cm dik.
De hoogte van de tafel tot bovenkant blad is +/- 77cm.

De afmeting van de eikenhouten boomblad tafel 6-8cm van de foto is 220 x 90 cm. Deze tafel heeft een boomrand van 8cm dik.

Coating op het blad

Eikenhout is erg gevoelig voor vlekjes. Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat de rustiek eikenhout eettafel niet veel donkerder of glimmend wordt maar toch beschermd is tegen vlekjes.

Behandelen van het onderstel

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor een coating op het stalen onderstel. De prijs van de poedercoating op het onderstel zit bij deze tafel standaard bij de prijs inbegrepen. De poedercoating biedt bescherming tegen roestvorming en geeft een mooi strak uiterlijk. Wilt u de kleur van het staal zo natuurlijk mogelijk houden kies dan voor een transparante poedercoating op het staal.
Meer over het poedercoaten en de verschillende kleuren vindt u hier.

De boomblad tafel van de foto heeft een stalen A – onderstel.
Het stalen A-poot onderstel van de foto heeft een mat zwarte poedercoating gehad.

Maatwerk

Wij maken alle onze houten meubelen op bestelling. Waarom? Wij willen dat de eikenhouten meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal vaste afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat meestal geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze eikenhouten boomblad tafel 6-8cm dik blad bestaat uit een eikenhouten boomblad en een stalen onderstel. Deze kunt u gemakkelijk zelf monteren, maar u kunt i.c.m. bezorging natuurlijk ook kiezen door montage door ons. De chauffeur zorgt dan dat hij de benodigdheden bij heeft om de tafel voor u op de juiste plaats te monteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eikenhouten boomblad tafel 6-8cm dik blad- stalen onderstel – zelf samen te stellen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top