Steigerhouten bank Sam

Vanaf 145,00Levertijd: 7-11 weken

Steigerhouten bank Sam is een stoere bank. Leuk om aan te schuiven bij eettafel sam, maar ook erg leuk als stoere sidetable of los bankje.

Afmeting *

houtsoort *

kleurbehandeling zitting *

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Deze steigerhouten bank Sam is stoer, stevig en industrieel door de combinatie van gebruikte steigerbuis met een steigerhouten zitting.

Nog op zoek naar een stoere bank voor in uw woning of hal? Kijk dan eens naar deze bank.

Afmetingen

Deze steigerhouten bank Sam op de foto is 220 cm.
Deze bank is standaard 40 cm diep en 50 cm hoog.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

De zitting van deze steigerhouten bank Sam van de foto is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we natuurlijk niet alleen de keuze voor het voor steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Deze steigerhouten bank Sam is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Maatwerk

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal vaste afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat meestal geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Kwaliteit

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt deze nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Montage

Deze steigerhouten bank Sam wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus belangrijk dat u zelf controleert of dit meubel (met de afmetingen naar uw keuze) compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past. Ook voor afhalen is het natuurlijk belangrijk dat u zorgt dat de bank compleet gemonteerd vervoerd kan worden.

afmeting bank

100 cm breed, 110 cm breed, 120 cm breed, 130 cm breed, 140 cm breed, 150 cm breed, 160 cm breed, 170 cm breed, 180 cm breed, 190 cm breed, 200 cm breed, 210 cm breed, 220 cm breed, 230 cm breed, 240 cm breed, 250 cm breed, 260 cm breed, 270 cm breed, 280 cm breed, 290 cm breed, 300 cm breed, 310 cm breed, 320 cm breed, 330 cm breed, 340 cm breed, 350 cm breed, 360 cm breed, 370 cm breed, 380 cm breed, 390 cm breed, 400 cm breed

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

kleurbehandeling

, , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten bank Sam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top