Vakkenkast eikenhout en staal 9

Vanaf 1.690,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze vakkenkast eikenhout en staal 9 stelt u hieronder naar uw eigen wens samen. Kies zelf de afmeting die bij u past, de behandeling van het staal en natuurlijk ook de behandeling van het eikenhout. Onder de afbeeldingen vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating staal *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Vakkenkast eikenhout en staal 9 is een stoere industriële kast die helemaal past binnen het woonbeeld van nu.

Deze industriële vakkenkast van eikenhout en staal is een prachtige wandkast die wordt gemaakt van onze mooiste materialen. Het balans tussen de open en dichte vakken is perfect. Genoeg ruimte om mooie woonaccessoires / planten te showen en andere “rommeltjes” uit het zicht op te bergen. Bovendien kunt u ook deze vakkenkast van hout en staal natuurlijk naar uw eigen wens samenstellen.

Afmetingen

Bij deze industriële vakkenkast van eikenhout en staal kunt u zelf de hoogte en breedte maat zelf bepalen.
De diepte is een standaard maat, namelijk 40 cm diep.

Het stalen frame van deze industriële wandkast wordt gemaakt van stalen koker 25x25mm en ingelegd met rustiek eikenhout van maar liefst 25mm dik.

Vakkenkast eikenhout en staal 9 op de foto.

Deze vakkenkast eikenhout en staal 9 op de foto is 180 cm breed en 210 cm hoog.
Het stalen frame van de kast op de foto heeft een mat-zwarte poedercoating gehad.
Het eikenhout heeft een transparante coating gehad ter bescherming.

Transparante coating op het eiken

Tussen de opties vindt u de keuze voor een transparante coating op het eikenhout van de vakkenkast eikenhout en staal 9. Wat houd dit in? Het eikenhout van de wandkast is standaard onbehandeld en daardoor gevoelig voor vlekjes/kringen. Wilt u bijvoorbeeld een plantje in de kast gaan zetten waarbij de kans aanwezig is dat er water op het eiken zal komen adviseren wij zeker te gaan voor de transparante coating. Deze coating is waterafstotend, maar toch mat en geeft daardoor een minimaal kleurverschil.

Behandelen van het staal van vakkenkast eikenhout en staal 9.
Binnen de opties kunt u kiezen voor meerdere behandelingen op het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen is in de meeste gevallen niet gewenst. Als onbehandeld staal in aanraking komt met water krijgt u roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, eventuele lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

Dan is er ook nog de keuze voor een poedercoating (in meerdere kleuren). Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en bied een goede bescherming. Zeker aan te raden voor vochtige ruimtes! Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Afwijkende afmetingen?

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Zoals u ziet vindt u bij dit product al een aantal afmetingen bij de opties. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze vakkenkast eikenhout en staal 9 wordt compleet gemonteerd geleverd en is niet demontabel. Het is daarom belangrijk dat u goed controleert of de kast in zijn geheel bij u naar binnen past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vakkenkast eikenhout en staal 9” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top