Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Vakkenkast eikenhout en staal 8

Vanaf 1.750,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze vakkenkast eikenhout en staal 8 is een echte blikvanger. Een stoere, industriële kast die u hieronder zelf kunt samenstellen.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating staal *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Deze vakkenkast eikenhout en staal 8 is een stoere industriële kast voor in uw woonkamer.

Deze vakkenkast eikenhout en staal 8 heeft een stoere uitstraling. Het stalen frame is ingelegd met rustiek eikenhout. De industriële kast heeft 3 dichte vakken. Het onderste dichte vak heeft een klep deurtje. Het linker dichte vak heeft een dubbele deur en het rechter dichte vak heeft 1 deurtje. De grepen van de deuren zijn stoere handgemaakte handgrepen van staal. Het eikenhout van deze dichte vakken is standaard mat-zwart behandeld zoals te zien op de foto.

Afmetingen voor uw industriële kast

Deze vakkenkast eikenhout en staal 8 is standaard 40 cm diep.
Tussen de opties kiest u zelf de hoogte en breedte maat.

Het frame van deze kast wordt gemaakt van stalen koker 25 x 25 mm en ingelegd met rustiek eiken planken van +/- 25 mm dik.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating in diverse kleuren op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog kunt zien. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Transparante coating op het eiken

Tussen de opties vindt u de keuze voor een transparante coating op het eiken. Wat houd dit in? Het eikenhout van de kast is onbehandeld en daardoor gevoelig voor vlekjes/kringen. Wilt u bijvoorbeeld een plantje in de kast gaan zetten waarbij de kans aanwezig is dat er water op het eiken zal komen adviseren wij zeker te gaan voor de transparante coating. Deze coating is waterafstotend, maar toch mat en geeft daardoor een minimaal kleurverschil.

Wat ziet u op de foto bij deze vakkenkast eikenhout en staal 8.

De vakkenkast eikenhout en staal 8 op de foto is 200 cm breed en 200 cm hoog.
Het staal heeft een mat-zwarte poedercoating gehad en het eikenhout een transparante coating.

Afwijkende afmetingen voor uw stalen vakkenkast?

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Zoals u ziet vindt u bij dit product al een aantal afmetingen bij de opties. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze vakkenkast eikenhout en staal 8 wordt compleet gemonteerd geleverd. Het is belangrijk dat u goed controleert of de kast in zijn geheel bij u naar binnen past. Deze industriële vakkenkast is namelijk compleet gelast en niet demontabel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vakkenkast eikenhout en staal 8” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top