Tv-meubel eikenhout en staal 5

Vanaf 1.175,00Levertijd: 3 - 9 weken

Dit tv-meubel van eikenhout en staal 5 is stoer, industrieel en toch praktisch in gebruik. Hieronder stelt u dit tv-meubel naar uw eigen wensen samen. Hoe stelt u hem samen?

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating stalen frame + stalen handgrepen *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 10007244-2 Categorieën: , Tag:

Dit tv meubel eikenhout en staal 5 is stoer, industrieel maar bovendien ook erg praktisch.

Dit tv meubel eikenhout en staal 5 is gemaakt van rustiek eikenhouten planken in combinatie met een stalen frame. Aan beide kanten heeft u een kast met deuren waarachter u 2 vakken vindt. In het midden heeft u 2 open vakken boven elkaar, de breedte van dit vak is standaard 50 cm. De overige lengte wordt gelijkmatig verdeeld over de linker en rechter kasten.

Verder heeft dit tv meubel een prachtig massief blad bovenop van maar liefst +/- 40 mm dik. Dit blad steekt rondom +/- 1 cm buiten het frame. Natuurlijk zijn ook de handgrepen van dit tv-meubel gemaakt van staal.

Afmetingen

Tussen de opties kunt u zelf de lengte en diepte afmeting zelf bepalen.
De hoogte van dit industriële tv-meubel is standaard 60 cm hoog.
Het blad op het tv meubel is +/- 40 mm dik het overige eikenhout is +/- 25mm dik.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het stalen frame voor tv-meubel eikenhout en staal 5. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

Het TV meubel van rustiek eikenhout en staal van de foto heeft een mat zwarte poedercoating op het staal.

Tv meubel eikenhout en staal 5 op de foto.

Het tv-meubel eikenhout en staal 5 op de foto is 240 cm lang x 50 cm diep en heeft de standaard hoogte van 60cm.
Het stalen frame op de foto is mat-zwart gepoedercoat.

Let op: het tv-meubel eikenhout en staal 5 van de foto is voorzien van een white-wash olie op het eikenhout.
Standaard zal deze gewoon geleverd worden in rustiek eikenhout zonder kleurbehandeling.

Maatwerk

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Dit tv meubel van eikenhout en staal 4 word compleet gemonteerd geleverd. Dit tv-meubel is niet demontabel. Wilt u dit product komen afhalen is het dus verstandig om te controleren of dit in uw auto / busje gaat passen. En ook voor bezorging is het handig dat u even controleert of het meubel in zijn geheel naar binnen kan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tv-meubel eikenhout en staal 5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top