Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Steigerhouten salontafel nicolette

Vanaf 480,00Levertijd: 3 - 9 weken

Salontafel Nicolette is gemaakt van gebruikt steigerhout in combinatie met een wit steigerhouten frame. Door de manier van de open vakken in combinatie met de steigerhouten lamellen heeft deze salontafel een landelijke maar stoere uitstraling. In de open vakken heeft u genoeg opbergruimte of plaats voor een leuke mand.

afmetingen *

houtsoort *

coating blad *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Deze steigerhouten salontafel Nicolette heeft een landelijke uitstraling.

Bent u nog op zoek naar een landelijke salontafel van steigerhout? Bekijk dan eens deze steigerhouten salontafel Nicolette. Deze salontafel heeft een landelijke uitstraling. Dit komt door de combinatie van de steigerhouten lamellen en open vakken met een wit frame. U heeft daarnaast genoeg opbergruimte in de open vakken.

Afmetingen

Deze steigerhouten salontafel Nicolette is standaard 50 cm hoog.
De salontafel op de foto is 100 x 100 cm en heeft de standaard hoogte van 50 cm.
Bij ons kan u zelf de afmeting kiezen die het beste bij u in huis past.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

De steigerhouten salontafel Nicolette van de foto is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Deze steigerhouten salontafel Nicolette is gemaakt van old-look steigerhout. Standaard heeft deze salontafel een dekkend wit geverfd frame.

Coating op het blad

Onze matte waterafstotende coating is bijna onzichtbaar. De naam verteld het eigenlijk al. Deze coating is mat en zorgt er dus voor dat de tafel beschermd wordt tegen vlekjes zonder veel glans toe te voegen. Behalve dat deze mat is beïnvloed het de kleur amper, de tafel wordt dus maximaal 1 tintje donkerder.

Kwaliteit

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en nog een keer geschuurd. Hierna volgt de kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Montage

Deze steigerhouten salontafel Nicolette wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus belangrijk dat u zelf controleert of dit meubel (met de afmetingen naar uw keuze) compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past. Ook voor afhalen is het natuurlijk belangrijk dat u zorgt dat de salontafel compleet gemonteerd vervoerd kan worden.

afmeting salontafel

100 x 100 cm, 120 x 120 cm, 80 x 80 cm

houtsoort

gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout, old-look steigerhout

coating blad

geen coating, transparante coating

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten salontafel nicolette” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top