Bezoek onze showroom

Laat je inspireren

Steigerhouten buffetkast 4

Vanaf 905,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze steigerhouten buffetkast 4 past perfect in ieder interieur. In de buffetkast heeft u veel opbergruimte en ook nog eens 6 handige lades.

afmetingen *

houtsoort *

kleurbehandeling *

coating (buitenzijde) *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Deze steigerhouten buffetkast 4 is een prachtige uitbreiding in het assortiment.

Deze steigerhouten buffetkast biedt veel handige opbergruimte door maar liefst 6 ruime lades met bovenin een groot opbergvak met deuren.

Afmetingen

Deze buffetkast bestaat uit 2 dieptes. De onderste kastgedeelte is 60 cm diep, vanaf 90 cm hoog wordt deze 40 cm diep.
De buffetkast van de foto is 130 cm breed en 180 cm hoog, deze is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Houtsoort en kleurbehandeling

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor verschillende houtsoorten en kleurbehandelingen.
Op de foto ziet u een tafel van old-look steigerhout, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor nieuw steigerhout of gebruikt steigerhout. Meer over de verschillende soorten steigerhout en een voorbeeld vindt u hier: soorten steigerhout.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kleurbehandeling omdat u een andere kleur mooier in uw huis vindt staan. Benieuwd naar de kleuren? Kijk dan eens op de pagina behandelen steigerhout.

Kwaliteit

In onze werkplaats worden alle meubels met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens worden de meubels in elkaar gezet en worden deze nog een keer nagelopen. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de keuken nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Verder kunt u bij de opties natuurlijk ook nog kiezen voor het soort steigerhout en de kleurbehandeling.

Montage

Deze steigerhouten buffetkast wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten buffetkast 4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

Scroll naar top