Kast rustiek eikenhout en staal Anne

Vanaf 935,00Levertijd: 3 - 9 weken

Deze kast rustiek eikenhout en staal Anne stelt u hieronder helemaal zelf samen. Zo kiest u hieronder zelf de afmetingen, de coating op het staal en de coating op het eiken.

afmetingen *

coating eiken (buitenzijde) *

coating staal *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:

Deze kast rustiek eikenhout en staal Anne heeft een stoere industriële uitstraling. Onderin achter de deuren vindt u 3 legplanken met hierboven ook nog voldoende legplanken voor al uw boeken/woonaccessoires.

Deze kast Rustiek eikenhout en staal Anne is gemaakt van rustiek eikenhout van 25 mm dik en stalen koker van 40x40mm.

Afmetingen

Deze kast rustiek eikenhout en staal Anne heeft een standaard diepte van 50 cm.
Tussen de opties heeft u de keuze voor een breedte en hoogte maat.

Deze kast rustiek eikenhout en staal Anne op de foto is 100 cm breed x 220 cm hoog en 50 cm diep

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.
Meer informatie over het behandelen van het staal leest u hier.

De kast rustiek eikenhout en staal Anne van de foto heeft een zwarte poedercoating op het staal gehad.

Coating op het eiken

Eikenhout is erg gevoelig voor vlekjes. Onze matte waterafstotende coating zorgt ervoor dat de tafel niet veel donkerder / glimmend wordt maar toch beschermd is tegen vlekjes. Meer informatie hierover vindt u hier.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Deze kast rustiek eikenhout en staal Anne wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u dit dressoir wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis, hier bent u zelf verantwoordelijk voor.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kast rustiek eikenhout en staal Anne” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top